HENKILÖKOHTAINEN URAOHJAUS

Uraverkosto tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista ja kiireetöntä ohjausta työllistymiseen ja työelämään liittyen. Valmennus onnistuu, kun motivaatio on kohdallaan ja pyrimme parhaamme mukaan tukemaan sen syttymistä osana prosessia. Uraohjaukseen pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Uraverkoston valmentajat ottavat sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä. Yksilövalmennus käynnistyy yhteisen tapaamisajan sopimisella ja valmennuspolun kulkuun voit tutustua etusivullamme!

 

RYHMÄVALMENNUKSET

Uraverkoston ryhmävalmennuksiin voit tutustua alla olevasta esitteestä. Ne ovat avoimia ja maksuttomia kaikille työttömille työnhakijoille. Ilmoittautumaan pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Kirjoita lisätietoja kenttään valmennuksen nimi johon ilmoittaudut. Huomioi että valmennuksiin paikkoja on rajattu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Valmennuksilla voi myös kerryttää aktiivimallin edellyttämää aktiivisuutta (5 valmennusta 65 päivän tarkastelujakson aikana täyttää mallin).  

 Syksyn 2019 valmennukset Uraverkoston sivulle

 

TIIMIVALMENNUKSET

Uraverkosto tarjoaa yksittäisten ryhmävalmennusten lisäksi myös pidempikestoisia tiimivalmennuksia. Valmennusten teemoja ovat mm. pelien kehittäminen, tapahtumien tuottaminen sekä ohjaustyöhön perehtyminen. Luotsaamo 2.0 tarjoaa tiimivalmennuksia 17-29-vuotaille työttömille ja Leipää ja Kulttuuria hanke kaikenikäisille työnhakijoille. Tiimivalmennuksia on tarjolla eri teemoilla puolivuosittain, sivulle päivitetään käynnistyvät tiimivalmennukset. Voit hakea tiimivalmennuksiin mukaan ottamalla suoraan yhteyttä järjestäjään tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen ja mainitsemalla tiimivalmennuksen lisätietoja kohdassa. Alla syksyllä 2019 käynnistyvän tiimivalmennuksen mainos, haku käynnissä, toimi nopeasti jos tapahtumantuottaminen työnä kiinnostaa!

 

Luotsaamon syksy 2019

 

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat