HENKILÖKOHTAINEN URAOHJAUS

Uraverkosto tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista ja kiireetöntä ohjausta työllistymiseen ja työelämään liittyen. Valmennus onnistuu, kun motivaatio on kohdallaan ja pyrimme parhaamme mukaan tukemaan sen syttymistä osana prosessia. Uraohjaukseen pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Uraverkoston valmentajat ottavat sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä. Henkilökohtainen uraohjaus käynnistyy yhteisen tapaamisajan sopimisella. Uraverkoston henkilökohtaisen valmennuspolun kulkuun voit tutustua etusivullamme! 

 

RYHMÄVALMENNUKSET

Uraverkoston ryhmävalmennukset käynnistyvät jälleen helmikuussa 2020. Ryhmävalmennukset ovat avoimia ja maksuttomia kaikille työttömille työnhakijoille. Ilmoittautumaan pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen.  Huomioi että valmennuksiin paikkoja on rajattu määrä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Uraverkoston ryhmävalmennuksissa on neljä erilaista teemaa, joiden alle valmennukset sijoittuvat. Valmennuskalenterissa valmennuksen väri auttaa hahmottamaan, mihin laajempaan teemaan valmennus liittyy.

Valmennusten teemat ovat: 

Ryhmävalmennusten värikoodit

 Kevään 2020 ryhmävalmennukset

TIIMIVALMENNUKSET

Uraverkoston osahankkeet tarjoavat yksittäisten ryhmävalmennusten lisäksi myös pidempikestoisia tiimivalmennuksia. Tiimivalmennuksia käynnistyy keväällä 2020 ja niiistä tarkempaa tietoa päivitetään alkukeväästä. Luotsaamo tarjoaa pelikehitysvalmennusta 17-29-vuotaille työttömille ja Leipää ja Kulttuuria hanke ohjaustyöhön liittyvää tiimivalmennusta kaikenikäisille työnhakijoille. Voit hakea mukaan tiimivalmennuksiin ottamalla suoraan yhteyttä järjestäjään, tarkempia tietoja päivitetään sivulle kevään 2020 aikana!

 

 

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat