RYHMÄVALMENNUKSET

Uraverkoston ryhmävalmennuksiset ovat nyt myös netissä! Osa valmennuksista on katsottavissa omassa aikataulussa Uraverkosto valmentaa Youtube-kanavalla, jonka voit tilata saadaksesi tiedon uusimmista valmennuksista! Osa valmennuksista toteutetaan webinaareina, joihin voit ilmoittautua mukaan täyttämällä yhteydenottopyynnön.  Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, jolla pääset mukaan valmennukseen. Muistathan mainita ilmoittautuessasi lisätietoja-kentässä webinaarin nimen, johon haluat osallistua! 

Otamme mielellään vastaan palautetta sekä toiveita verkkovalmennuksiimme liittyen osoitteeseen:

VIDEOIDUT VALMENNUKSET TYÖNHAUN TUEKSI:

 

VOIMAVARANI NYT- TYÖNHAKUHYVINVOINTI  (Hanna Siefen - psykologi ja learning coach)

Onko sinulla ajatusloukkuja? Kuulostaako voimavararikko tutulta? Missä kunnossa on pystyvyyslihaksesi? Oletko pohtinut, mikä estää sinua olemasta siellä, missä haluaisit olla? Emme olekaan aina niin järkiolentoja kuin usein kuvittelemme. Psykologi Hanna Siefen kertoo videolla käytännönläheisiä esimerkkejä omien voimavarojen hyödyntämisessä askelten ottamisessa kohti itseä houkuttelevaa suuntaa. Tallenteen lopussa saat myös käytännön tehtäviä oman pohdinnan ja ajatustyön tueksi. 

 

OMAN OSAAMISEN TUNNISTAMINEN (Tuuli Sahi & Hanni Salo)

Työtaustasta, opinnoista ja tekemisistä riippumatta monelle on vaikeaa tunnistaa ja sanoittaa, mitä oikeastaan osaa. Oman osaamisen hahmottaminen on kuitenkin välttämätöntä itselle sopivan työn löytämiseksi. Tämä valmennus tarjoaa työkaluja sekä osaamisen tunnistamiseen, olitpa miettinyt osaamisiasi paljon tai vähän, että ideoita osaamisten pukemiseen sanoiksi sinua kuvaavalla tavalla. Kun löytää itsestään aitoja vahvuuksia ja tunnistaa rakkaimpia kykyjään,saattaa tulevaisuus tuntua jopa innostavalta. Klikkaa linkkiä alla ja lähde liikkeelle osaamisen tunnistamisen maailmaan, joko kokeilemaan uutta tai ravistelemaan kuluneita fraaseja hakemuksissa ja cv:ssäsi! Valmennus on jaettu kolmeen osaan, jotka sisältävät uraohjaajien ajatuksia aiheeseen liittyen, powerpoint materiaalin sekä tehtäviä, jotka kuljettavat sinut tunnistamisesta konkreettiseen sanoittamiseen! 

Oman osaamisen tunnistaminen, OSA 1 

Oman osaamisen tunnistaminen, OSA 2

Oman osaamisen tunnistaminen, OSA 3

 

OMAN OSAAMISEN MARKKINOINTI (Tuuli Sahi, Hanni Salo ja Tiina Kämäräinen)

Valmennus on jatkoa oman osaamisen tunnistamiselle. Kun osaamisensa on saanut puettua sanoiksi, sen näkyväksi tekeminen työnantajille on seuraava askel. Valmennuksessa puhutaan mm. siitä, mitä hyötyä näkökulman vaihtamisesta voi olla oman työnhaun prosessille. Entä jos hakemisen sijaan tekisikin markkinointia? Markkinointi sana saattaa herättää mielikuvan mainonnasta ja tyrkyttämisestä, mutta valmennuksessa sillä tarkoitetaan viestintää, psykologiaa ja ongelmanratkaisua. Valmennuksessa pääset tekemään oman osaamisen markkinointisuunnitelman, jossa 1. asetetaan toiminnalliset tavoitteet työnhaulle, 2. pohditaan työnhaun markkinoinnin kohdentamista, 3. käydään läpi erilaisia osaamisen markkinoinnin työkaluja sekä kanavia, joista 4. kootaan lopuksi omiin tavoitteisiin parhaiten sopiva käytännön toimintasuunnitelma. 

Oman osaamisen markkinointi, OSA 1

Oman osaamisen markkinointi, OSA 2

Oman osaamisen markkinointi, OSA 3

 

RYHMÄHAASTATTELU - VINKKEJÄ HAASTATELTAVALLE SEKÄ HAASTATTELIJALLE (Katri Karjula, Aimo Walamies, Tiina Kämäräinen ja Riikka Järvinen)

Ryhmähaastattelua käytetään usein osana rekrytointia. Tällä videolla annetaan vinkkejä sekä työnhakijalle että työnantajalle siitä, miten ryhmähaastatteluun kannattaa valmistautua. Jos olet menossa työhaastatteluun ja tiedät sen olevan ryhmämuotoinen, kannattaa kuunnella myös työnantajalle suunnatut vinkit, sillä saat myös niistä hyväänäkökulmaa siihen, millaisiin asioihin ryhmähaastattelutilanteessa kannattaa kiinnittää huomiota.

 

KEVYTYRITTÄJYYS JA TYÖTTÖMYYS (Katri Karjula ja Tuuli Sahi)

Mitä kevytyrittäjyys on ja miten se eroaa yrittämisestä? Miten te-toimisto suhtautuu kevytyrittäjyyteen työttömyysaikana? Uraverkoston Katri ja kevytyrittäjyyden kokemusasiantuntijana toimiva Tuuli kertovat tiiviissä paketissa miten kevytyrittäjyys ja työttömyys sopivat yhteen. 

 

TYÖEKOSYSTEEMI - mistä palasista itselle sopiva työ koostuu (Hanni Salo)

MIstä palasista itselle sopiva työ oikein koostuu? Jos haasteena on hahmottaa, millaisiin töihin tulevaisuudessa haluaa suunnata ja missä ympäristössä olisi mielekkäintä työskennellä, työekosysteemin hahmottaminen voi auttaa tässä. 

 

ARVOT JOHTOTÄHTENÄ ELÄMÄSSÄ JA TYÖSSÄ (Hanni Salo)

Mitä merkitystä omien arvojen pohtimisella on työllistymisen näkökulmasta? 

 

URAVERKOSTON WEBINAARIT:

VIDEOHAASTATTELUSIMULAATTORIvideohaastattelusimulaattori pienikuva

Uraverkosto tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden harjoitella videohaastattelua uraohjaajan kanssa!

Uraverkoston videohaastattelusimulaattorissa uraohjaaja haastattelee sinua kuten aidossa videohaastattelutilanteessa. Pääset esittelemään osaamistasi samoin kuin työhaastattelussa mutta saat simulaattorin jälkeen palautetta, joka auttaa sinua parantamaan suoritustasi seuraavaan kertaan, kun videoyhteyden toisessa päässä istuukin ehkä tuleva työnantajasi. Uraohjaajamme ovat käytettävissäsi myös videohaastattelusimulaattorin jälkeen, jos haluat keskustella saamastasi palautteesta tai yleisemmin omien työllistymismahdollisuuksiesi kehittämisestä. Halutessasi voimme taltioida haastattelun, jolloin pääset tarkkailemaan myös omaa kehonkieltäsi ja sanatonta viestintääsi työhaastattelun aikana. 

Tätä mahdollisuutta ei kannata ohittaa! Ilmoittaudu mukaan täyttämällä Uraverkoston YHTEYDENOTTOLOMAKE. Merkkaa lomakkeeseen, että olet kiinnostunut videohaastattelusimulaattorista ja uraohjaajamme ovat sinuun yhteydessä muutaman arkipäivän sisällä.

 

 

URAVERKOSTON TYÖNHAUN KAHVITAUKO 

Tule mukaan leppoisille etä-iltapäiväkahveille Uraverkoston uraohjaajien kanssa vaihtelevilla teemoilla! Kahvitaukoa voit seurata Facebookin livelähetyksenä ja ottaa osaa uraohjaajien tarinoihin kommentoimalla. Tervetuloa mukaan!

 KE 13.5. klo 14-15 Työnhaussa tuskastuttaa... Mitkä asiat työnhaussa aiheuttavat harmaita hiuksia tällä hetkellä? Paikka ja aika jakaa sekä tuskastumisen aiheita että ratkaisuvaihtoehtoja haasteisiin, pilke silmäkulmassa säilyttäen. 

KE 27.5. Toivo. Millaiset asiat luovat toivoa tulevaan työttömyysaikana? Mitkä kokemukset haluaisit jakaa rohkaisuna muille ja mistä kaikesta voi selvitä? Mitä toivo on ja miksi se on tärkeää paitsi työnhaussa myös elämässä yleensä. 

KE 10.6. (Hyvin)vointi. Mikä merkitys omasta (hyvin)voinnista huolehtimisella on työttömyysaikana ja varsinkin poikkeusoloissa? Mitä ajatuksia teema herättää ja millaiseen (hyvin)vointikeskusteluun olet viimeaikoina törmännyt?

Työnhaun kahvitaukoa vietellään taas elokuussa uusin aihein, joten pysyhän kuulolla!

coffee 386878 1920

 

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat