TIIMIVALMENNUKSET

LUOVA LAVA -TYÖKOKEILUTIIMI 2020

Luova Lava -työryhmän esiteLeipää ja Kulttuuria -hanke järjestää ohjaustyöhön liittyvää tiimivalmennusta kaikenikäisille työnhakijoille. Haemme kulttuurisesta lapsi- ja nuorisotyöstä kiinnostuneita työnhakijoita ryhmämuotoiseen työkokeiluun, jossa työkokeilutiimi ohjatusti suunnittelee ja toteuttaa alakouluikäisten leiritoimintaa kesällä 2020.  Työkokeilu sijoittuu ajalle 27.4.-19.6.2020. Sisällöt koostuvat Luova lava -leirin suunnittelusta sekä osallistujien ohjaus- ja työelämätaitojen kehittämisestä.  

Edellytämme kiinnostusta lasten ohjaukseen, oman ohjaajuuden pohdintaan, työelämätaitojen kehittämiseen, sekä kykyä toimia ryhmässä.

Hae mukaan toimittamalla vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen viimeistään 5.4.2020.

Viime vuonna valmennukseen osallistuneen Oliverin kokemuksia voi lukea täältä!

Lisätietoja: Projektikoordinaattori Riikka Järvinen, p. 050 472 7879,

LUOTSAAMO LAB- PELIKEHTYSTIIMI 2020

Pelinkehitystä aloittelijoille, tai vaikka vähän kokeneemmallekkin. Luotsaamo Lab tarjoaa maksuttomia valmennuksia pelinkehitykseen. Ja niin, et tarvitse tähän aiempaa kokemusta!

Luotsaamo Labissa pääset matalalla kynnyksellä tutustumaan minkälaista on suunnitella ja toteuttaa videopeli.Valmennuksen kesto on kolme kuukautta ja voit hypätä mukaan milloin vain!

Valmennuksiin voi osallistua joko vapaaehtoisena tai työkokeilussa. Aikaisempaa kokemusta tai koulusta ei tarvitse olla, tärkeintä on into oppia uutta yhdessä tehden! Luotsaamo Labissa opastetaan nuoria pelialan työkalujen
käytössä ja kipinän syttyessä autetaan hakemaan pelialalle töihin tai opiskelemaan. Osallistujat pääsevät haastamaan itsensäkehittämällä valmennuksen päätteeksi oman julkaistavan pelin. Laita rohkeasti yhteystietosi meille, jos olet kiinnostunut valmennuksista!

Ilmoittaudu heti tai kysy lisää! 

Kannettava tietokone, kahvikuppi ja muistiinpanovihko

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat