HENKILÖKOHTAINEN URAOHJAUS

 

Kevät 2020: Henkilökohtainen uraohjaus Uraverkostossa jatkuu erilaisin etätyökaluin. Henkilöstö sivulta löydät kaikkien valmentajiemme yhteystiedot, jos olet jo asiakkaamme voit olla meihin suoraan yhteyksissä ohjaustarpeisiin liittyen! 📞

Uraverkosto tarjoaa asiakkailleen henkilökohtaista ja kiireetöntä ohjausta työllistymiseen ja työelämään liittyen. Valmennus onnistuu, kun motivaatio on kohdallaan ja pyrimme parhaamme mukaan tukemaan sen syttymistä osana prosessia. Mikäli olet uusi asiakas, uraohjaukseen pääset täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Uraverkoston valmentaja ottaa sinuun yhteyttä muutaman arkipäivän sisällä ja pääset kertomaan tarkemmin tarpeistasi ja toiveistasi. Henkilökohtainen uraohjaus käynnistyy yhteisen tapaamisajan sopimisella, kevään 2020 aikana puhelimitse tai etäyhteyksin. 

 MITÄ URAOHJAUKSESSA TAPAHTUU?

Uraohjauksessa lähdetään liikkeelle tutustumisesta ja tilanteesi kokonaiskartoituksesta. Saat myös tarkemman kuvan siitä, millaisissa asioissa ja millaisin välinein uraohjaaja voi sinua auttaa eteenpäin kohti työllistymistä. Uraohjaus on käytännössä sinun työelämäsi seuraavien askelten suunnitteluun liittyvä yhteistyöprosessi, joka perustuu luottamukselliseen vuorovaikutussuhteeseen. Uraohjauksessa voidaan tarpeiden mukaan keskittyä esimerkiksi itsetuntemuksen kehittämiseen työnhaun näkökulmasta, uratoiveiden ja -mahdollisuuksien kartoittamiseen tai niiden sanoittamiseen. Ohjaus voi sisältää myös työtulevaisuuden suunnittelua tähtäimen ollessa avoimille työmarkkinoille. Työvälineinä käytämme uraohjaajan kanssa käytävän keskustelun lisäksi usein myös erilaisia menetelmiä ja tekniikoita, joiden avulla on mahdollista oivaltaa uutta ja saada näkökulmia omaan työllistymiseen. 

Lisää ajatuksia uraohjaamiseen liittyen voit käydä kuuntelemassa LuotsaamoLabin hankepäällikkö Hanni Salon podcastista!

Alla oleva Uraverkoston uraohjauksen polku voi auttaa myös hahmottamaan, mitä uraohjauksessa tapahtuu ja mitä siitä voisit saada:

Valmennuspolku valmis PIENI

 

Rahoittajat

Keski-Suomen TE-toimisto
Keski-Suomen TE-toimisto

Jyväskylä
Jyväskylä

Hallinnoijat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry
Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry

Jyvässeudun 4H yhdistys ry
Jyvässeudun 4H yhdistys ry

Nuorisoseurat
Nuorisoseurat