"Ask what you need, give what you can"

Kahvihuone kuva

Uraverkoston kahvihuone on Zoomissa kokoontuva uravalmentajille ja muille uraohjausalan ammattilaisille suunnattu keskustelun ja oman osaamisen kehittämisen paikka. Kahveilla on tarkoitus taklata yleensä yksin tehtävän työn haasteita ja laajentaa itse kunkin ammatillista verkostoa oman työyhteisön ulkopuolelle tai tarjota yhteisö niille, joilta se puuttuu. Monesti teemaa lähestytään konkreettisten hyvien ja huonojen case-esimerkkien kautta.

Kahvihuone aloitti toimintansa toukokuussa 2020 ja se kokoontuu noin kerran kuussa etukäteen päätetyn teeman äärelle. Kahvikupposen äärellä olemme keskustelleet mm. uraohjaajan työhyvinvoinnista ja jaksamisesta, asiakkaan onnistuneesta motivoimisesta, digitaalisuudesta ohjauksessa sekä jakaneet uraohjauksen menetelmiä

Uraverkosto hoitaa kahvihuoneessa fasilitoinnin, eli mukana on lämpimän kupposen ääressä helppo toimia, mutta sisältö muodostuu kaikkien asiantuntijoiden osallistumisesta. Kyseessä ei siis ole koulutus, vaan verkosto oman työn kehittämiseen ja alusta yhdessä oppimiseen.

Syksyllä 2021 kahvihuone on avoinna seuraavasti:

ti 7.9. klo 13-15 Uravalmentajien työhyvinvointi

to 7.10. klo 9-11 Uraohjauksen (luovat) menetelmät

ti 2.11. klo 13-15 Osaamisen tunnistaminen uraohjauksessa

to 2.12. klo 9-11 Verkostoituminen ohjattavan näkökulmasta

 

Mikäli haluat linkin seuraavaan kahvitteluun, laita meille viestiä osoitteeseen: .

Tervetuloa mukaan!

Palvelun tarjoaa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Rahoittajat

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.