Valokuva, Lauri Järvilehto

3.6.2021 klo 13-14:30, Zoom

Lauri Järvilehto on filosofi, kirjailija, puhuja, yrittäjä ja muusikko. Hän on kirjoittanut useita suomenkielisiä tietokirjoja, muun muassa Tee itsestäsi mestariajattelija, Monenkirjavia kuvitelmia ja Upeaa työtä. Järvilehto toimii Aalto-yliopiston työelämäprofessorina ja Aalto Ventures Program -yrittäjyyskoulutusohjelman toisena johtajana.

Uraverkoston kesäkuun webinaarissa Järvilehto ottaa käsiteltäväkseen verkostoitumisen ja purkaa siihen liittyviä ajatusansoja. Kyseessä ei siis ole verkostoitumiswebinaari, jossa osallistujista koulitaan lipeviä itsensä tyrkyttäjiä. Kuulolle kannattaa sen sijaan tulla, jos olet kiinnostunut itsesi näköisestä tavasta verkostoitua sekä omiin vahvuuksiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi pohjautuvasta vuorovaikutuksesta, jossa pakolle tai epämukavuudelle ei yksinkertaisesti ole tilaa.

 

saana cover 426.2.2021 klo 10-11

Saana Rossi on rautainen henkilöstö-, rekrytointi- ja työelämäammattilainen, joka haluaa tehdä rekrytoinnista ja työnhausta positiivisempaa ja innostavampaa. Hän on teknologiayritys Vincit Oy:n (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016, Great Place to Work) Chief People & Success Officer, Suomen ensimmäinen Vuoden rekrytoija (2018) ja Rekrytoija-kirjan kirjoittaja. Saana on urallaan rekrytoinut tuhansia ammattilaisia ja valmentanut eri alojen työnhakijoita.
Uraverkoston valmentajat ovat keränneet valmennettaviltaan kysymyksiä, joihin kaivataan rekryammattilaisen näkemystä ja kokemusta.
- Kannattaako työhakemuksen perään soittaa?
- Millainen CV säväyttää?
- Entä miten haastattelussa voisi ottaa palkan puheeksi?
- Ja entä palkkatoive, mitä sen kanssa tulisi tehdä?
...
Tule siis kuulolle ja saatat saada vastauksen myös sinua askarruttaviin työnhaun kysymyksiin!

Facebook-tapahtuman tallenne

 
26.11.2020 klo 13-14:30

Itsensä vähättely ei pue ketään. Jenni Janakka on Röyhkeyskoulunsa kanssa opettanut ihmisiä tunnistamaan oman osaamisensa ja sanallistamaan ne. Miten paljon kulttuurissamme toistettavat tarinat vaikuttavat siihen, miten me näemme itsemme ja oman tekemisemme? Miten stereotypiat, roolit ja mallit vaikuttavat meihin jokaiseen? Kuinka kiltin tytön syndrooma ja huijarisyndrooma jarruttavat meitä? Miten lähteä hyödyntämään hyvää röyhkeyttä?

Jenni Janakan esikoisromaanin, Vahvankaltainen, pääteemanana oli minäkuva. Kirjoittajana Jenni on tutkinut paljon kulttuurin tarjoamia käsityksiä ja stereotypioita. Sitä, mitä vanhemmat siirtävät lapsilleen, ystävät toisilleen, mikä täyttää älypuhelimemme, mistä lauletaan ja runoillaan. Janakka on pitkän linjan bloggaaja ja nykyään myös tunnettu suuren suosion saaneen Himocast -podcastin toisena osapuolena.

 
3.12.2020 klo 13-14:30

Varmoja ammatteja ei enää ole. Työelämän murros ja muutoksen nopeus tulevat muuttamaan jokaisen meidän urapolkuamme ja vaikka olisit opiskellut minkä tahansa tutkinnon, tiedot ja taidot vanhenevat teknologian kehittyessä. Nyt vastuu on omilla hartioilla. Minkälaisia taitoja minun tulisi kehittää, mikä on arvokasta tulevaisuudessa? Kannattaako keskittyä yhteen asiaan vai tehdä kaikenlaista? Tulevaisuuden taitojen ymmärtämiseksi pitää keskittyä siihen, miten ihminen eroaa koneesta. Kannattaa kehittää sellaisia taitoja, joita tarvitaan ihmisten välisessä vuorovaikutuksessa ja jotka eivät koskaan vanhene. Tulemmeko näkemään inhimillisen vallankumouksen? Kun mikään ei ole varmaa, kaikki on mahdollista.

Perttu Pölöselle on annettu monia titteleitä, kuten keksijä, kirjailija, säveltäjä, puhuja, futuristi ja visionääri. Hänessä yhdistyy kiinnostus teknologiaan, tieteeseen ja taiteeseen. Pölönen on innostava puhuja, joka valaa uskoa tulevaisuuteen. Hän puhuu monipuolisesti tulevaisuuden haasteista ja mahdollisuuksista.

 

Uraverkosto haluaa olla mukana mahdollistamassa jokaiselle omannäköisen tulevaisuuden työelämässä. Lue lisää työelämämuovailusta!

Palvelun tarjoaa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Rahoittajat

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.