23.11.2021 klo 13-14 Zoom
Klikkaa itsesi tästä kuulolle.

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana. Hänen esikoiskirjansa Rekrytoija julkaistiin 2020. Saana haluaakin tehdä rekrytoinnista ketterämpää, tehokkaampaa ja positiivisempaa.

Kirjoittamisen ohessa Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Saana työskenteli pitkään teknologiayhtiö Vincitissä (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016 by Great Place To Work) mm. henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana.

Uraverkoston marraskuisessa webinaarissa Saana kertoo ammattirekrytoijan näkemyksiä aidon innostuksen merkityksestä sekä omannäköisen työelämän tavoittelusta. Webinaarissa kuulet myös Saanan omakohtaisia kokemuksia siirtymisestä kohti uutta ja erilaista työelämää. Tule mukaan!

Saana verkostoituu mielellään sosiaalisessa mediassa ja löydät hänet useista eri kanavista:

Webinaariin pääsee kuulolle 100 ensimmäistä osallistujaa. Tulethan hyvissä ajoin linjoille. 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/saanarossi/
Facebook: facebook.com/SaanaRo
Instagram: instagram.com/saana_rossi
Twitter: twitter.com/SaanaRossi

16.11.2021 klo 13-14.30 Zoom
Klikkaa itsesi tästä kuulolle.

Frank Martela on tuplatohtori, hyvinvoinnin psykologian dosentti ja kansainvälisestikin tunnustettu sisäisen motivaation, hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden tutkija, joka on satojen Suomessa pitämiensä puheenvuorojen lisäksi pitänyt puheenvuoroja yliopistoissa neljällä eri mantereella, mukaan lukien Stanfordin ja Harvardin yliopistot.

Frank toimii tutkijatohtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella ja on yksi parempia työyhteisöjä muotoilevan valmennus-, konsultointi- ja tutkimusyritys Filosofian Akatemia Oy:n perustajista. Suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi esimerkiksi Helsingin Sanomiin ja muihin lehtiin kirjoittamiensa kolumnien kautta sekä hyvin menestyneiden tietokirjojensa myötä. Hän on kirjoittanut kirjat Draivi – Voiko sisäistä motivaatiota johtaa (Talentum 2015, yhdessä Karoliina Jarenkon kanssa), Valonöörit – Sisäisen motivaation käsikirja (Gummerus 2015), Tahdonvoiman käyttöohje (Tammi 2013), Elämän tarkoitus (Gummerus 2020).

Uraverkoston marraskuisessa webinaarissa Frank Martela käsittelee sisäistä motivaatiota ja merkityksellistä elämää. Innostavassa ja ajatuksia herättävässä webinaarissa tulet kuulemaan näkökulmia elämän merkityksellisyydestä ja työn osuutta hyvinvoivan ja onnellisen elämän tavoittelussa. Tule mukaan ja anna ajatustesi lentää!

Webinaariin pääsee kuulolle 100 ensimmäistä osallistujaa. Tulethan hyvissä ajoin linjoille.

Valokuva, Lauri Järvilehto

3.6.2021 klo 13-14:30, Zoom

Lauri Järvilehto on filosofi, kirjailija, puhuja, yrittäjä ja muusikko. Hän on kirjoittanut useita suomenkielisiä tietokirjoja, muun muassa Tee itsestäsi mestariajattelija, Monenkirjavia kuvitelmia ja Upeaa työtä. Järvilehto toimii Aalto-yliopiston työelämäprofessorina ja Aalto Ventures Program -yrittäjyyskoulutusohjelman toisena johtajana.

Uraverkoston kesäkuun webinaarissa Järvilehto ottaa käsiteltäväkseen verkostoitumisen ja purkaa siihen liittyviä ajatusansoja. Kyseessä ei siis ole verkostoitumiswebinaari, jossa osallistujista koulitaan lipeviä itsensä tyrkyttäjiä. Kuulolle kannattaa sen sijaan tulla, jos olet kiinnostunut itsesi näköisestä tavasta verkostoitua sekä omiin vahvuuksiisi ja kiinnostuksen kohteisiisi pohjautuvasta vuorovaikutuksesta, jossa pakolle tai epämukavuudelle ei yksinkertaisesti ole tilaa.

 

saana cover 426.2.2021 klo 10-11

Saana Rossi on rautainen henkilöstö-, rekrytointi- ja työelämäammattilainen, joka haluaa tehdä rekrytoinnista ja työnhausta positiivisempaa ja innostavampaa. Hän on teknologiayritys Vincit Oy:n (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016, Great Place to Work) Chief People & Success Officer, Suomen ensimmäinen Vuoden rekrytoija (2018) ja Rekrytoija-kirjan kirjoittaja. Saana on urallaan rekrytoinut tuhansia ammattilaisia ja valmentanut eri alojen työnhakijoita.
Uraverkoston valmentajat ovat keränneet valmennettaviltaan kysymyksiä, joihin kaivataan rekryammattilaisen näkemystä ja kokemusta.
- Kannattaako työhakemuksen perään soittaa?
- Millainen CV säväyttää?
- Entä miten haastattelussa voisi ottaa palkan puheeksi?
- Ja entä palkkatoive, mitä sen kanssa tulisi tehdä?
...
Tule siis kuulolle ja saatat saada vastauksen myös sinua askarruttaviin työnhaun kysymyksiin!

Facebook-tapahtuman tallenne

 

Uraverkosto haluaa olla mukana mahdollistamassa jokaiselle omannäköisen tulevaisuuden työelämässä. Lue lisää työelämämuovailusta!

Palvelun tarjoaa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Rahoittajat

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.