16.11.2021 klo 13-14.30 Zoom
Klikkaa itsesi tästä kuulolle.

Frank Martela on tuplatohtori, hyvinvoinnin psykologian dosentti ja kansainvälisestikin tunnustettu sisäisen motivaation, hyvinvoinnin ja merkityksellisyyden tutkija, joka on satojen Suomessa pitämiensä puheenvuorojen lisäksi pitänyt puheenvuoroja yliopistoissa neljällä eri mantereella, mukaan lukien Stanfordin ja Harvardin yliopistot.

Frank toimii tutkijatohtorina Aalto-yliopiston Tuotantotalouden laitoksella ja on yksi parempia työyhteisöjä muotoilevan valmennus-, konsultointi- ja tutkimusyritys Filosofian Akatemia Oy:n perustajista. Suurelle yleisölle hän on tullut tunnetuksi esimerkiksi Helsingin Sanomiin ja muihin lehtiin kirjoittamiensa kolumnien kautta sekä hyvin menestyneiden tietokirjojensa myötä. Hän on kirjoittanut kirjat Draivi – Voiko sisäistä motivaatiota johtaa (Talentum 2015, yhdessä Karoliina Jarenkon kanssa), Valonöörit – Sisäisen motivaation käsikirja (Gummerus 2015), Tahdonvoiman käyttöohje (Tammi 2013), Elämän tarkoitus (Gummerus 2020).

Uraverkoston marraskuisessa webinaarissa Frank Martela käsittelee sisäistä motivaatiota ja merkityksellistä elämää. Innostavassa ja ajatuksia herättävässä webinaarissa tulet kuulemaan näkökulmia elämän merkityksellisyydestä ja työn osuutta hyvinvoivan ja onnellisen elämän tavoittelussa. Tule mukaan ja anna ajatustesi lentää!

Webinaariin pääsee kuulolle 100 ensimmäistä osallistujaa. Tulethan hyvissä ajoin linjoille.

Uraverkosto haluaa olla mukana mahdollistamassa jokaiselle omannäköisen tulevaisuuden työelämässä. Lue lisää työelämämuovailusta!

Palvelun tarjoaa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Rahoittajat

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.