23.11.2021 klo 13-14 Zoom
Klikkaa itsesi tästä kuulolle.

Saana Rossi on yksi Suomen tunnetuimmista HR- ja rekrytointiammattilaisista, puhuja ja kirjailija. Saana on toiminut HR:n, rekrytoinnin ja viestinnän parissa lähes 15 vuoden ajan ja on uransa aikana rekrytoinut tuhansia ammattilaisia. Vuonna 2018 hänet palkittiin ensimmäisenä Suomessa Vuoden rekrytoijana. Hänen esikoiskirjansa Rekrytoija julkaistiin 2020. Saana haluaakin tehdä rekrytoinnista ketterämpää, tehokkaampaa ja positiivisempaa.

Kirjoittamisen ohessa Saana konsultoi johtamisesta, kulttuurista ja kasvusta sekä toimii yritysten advisorina ja hallituksissa. Saana työskenteli pitkään teknologiayhtiö Vincitissä (Euroopan paras työpaikka 2016 & Suomen paras työpaikka 2014, 2015 ja 2016 by Great Place To Work) mm. henkilöstön menestymisestä vastaavana johtajana.

Uraverkoston marraskuisessa webinaarissa Saana kertoo ammattirekrytoijan näkemyksiä aidon innostuksen merkityksestä sekä omannäköisen työelämän tavoittelusta. Webinaarissa kuulet myös Saanan omakohtaisia kokemuksia siirtymisestä kohti uutta ja erilaista työelämää. Tule mukaan!

Saana verkostoituu mielellään sosiaalisessa mediassa ja löydät hänet useista eri kanavista:

Webinaariin pääsee kuulolle 100 ensimmäistä osallistujaa. Tulethan hyvissä ajoin linjoille. 

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/saanarossi/
Facebook: facebook.com/SaanaRo
Instagram: instagram.com/saana_rossi
Twitter: twitter.com/SaanaRossi

Uraverkosto haluaa olla mukana mahdollistamassa jokaiselle omannäköisen tulevaisuuden työelämässä. Lue lisää työelämämuovailusta!

Palvelun tarjoaa

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Rahoittajat

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.