Työelämä monimuotoistuu.

Osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen korostuvat.

Jatkuva itsensä kehittäminen mietityttää.

Työn merkityksellisyys kiinnostaa.

Hyvinvointi työssä on entistä tärkeämpää.

Työelämämuovailu on Uraverkoston kehittämä lähestymistapa oman urapolun suunnitteluun. Tunnistamalla persoonasi vahvuudet, arvojesi tärkeysjärjestyksen ja osaamisesi ytimen voit muovailla omannäköistä, kestävää ja hyvinvointiasi tukevaa (työ)elämää. Tarve työelämämuovailun kehittämiselle on noussut havainnoistamme, etteivät olemassa olevat maksuttomat palvelut vastaa kaikkien työnhakijoiden tarpeisiin.

 Työelämämuovailussa huomioidaan työn ajoittainen pirstaleisuus ja suhtaudutaan muutoksiin luonnollisena osana modernia (työ)elämää. Samalla ymmärretään, että myös me ihmiset muutumme koko ajan, ja ajatuksiamme sekä toimintaamme on syytä tarkastella ja päivittää aika ajoin. Tämä pätee sekä meihin itseemme, että muihin työelämässä seikkaileviin. Työelämämuovailu on yksi tapa tarkastella omaa tilannettaan työnhakijana.Tulevaisuuden työelämäänsä muovaillut osaa vakuuttavasti kuvailla osaamistaan ja motivaatiotaan sekä tunnistaa ne askeleet, joilla edetä kohti visiotaan. Uraverkosto tarjoaa työelämämuovailuun ja oman suunnan löytämiseen alustan, luovuutta herätteleviä työkaluja sekä ympäristön yhdessä oivaltamiseen.

Onko työelämämuovailu minua varten? 

Työelämämuovailu sopii sinulle jos:

  • etsit suuntaasi työelämässä
  • haluat parantaa itsevarmuuttasi työmarkkinoilla
  • oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen tuntuvat vaikeilta
  • haluat innostua tulevaisuuden työelämästäsi
  • haluat saada varmuutta valintoihisi
  • haluat rakentaa itsellesi kestävän uran, jossa voit hyvin.

Miten pääsen muovailemaan oman työelämäni tulevaisuutta?

Uraverkosto -hanke on päättynyt 31.12.2022. Työelämämuovailua on Uraverkostossa tehty Työelämän Muovailustudiossa, joka on ollut yhdeksän viikon mittainen valmennuskokonaisuus. Valmennus on ollut suunnattu keskisuomalaisille työnhakijoille. Tutustu tarkemmin muovailustudioon.

Miten tämä voi olla ilmaista?

Työelämän muovailustudioon osallistuminen on ollut maksutonta, koska toimintaamme on rahoittanut Keski-Suomen TE-toimisto ja Jyväskylän kaupunki. Pääosa muovailijoistamme on ollut Keski-Suomen TE-toimiston asiakkaita. 

 

Item 1
Item 2
Item 4

Palvelun tarjoaa

Rahoittajat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.