Mikrofoni ja luurit, särkynyttä lasia taustalla

Urasta ja sen vierestä -podcast

Työmyytinmurtajat on joukko uraohjauksen ja -valmennuksen ammattilaisia, jotka kokoontuvat yhteen "Urasta ja sen vierestä" -podcastissa pohtimaan uraan, työelämään ja työnhakuun liittyviä kysymyksiä.

Podcastin pariin pääset TÄSTÄ

 Julkaistuja jaksoja:

1. Uraohjaus ja Työmyytinmurtajat tutuiksi 

2. Uravalmennuksen hyödyntäminen koko urakaaren aikana

3. Uskallanko mennä uraohjaukseen?

4. Arvot ja arvostus työnhaussa

5. Osatyökykyisyys

6. Uupumus ja jaksaminen

7. Uravalmennus välineenä perinteisten valtasuhteiden purkamisessa

8. Työelämän muutokset ja murros - uravalmennuksen tulevaisuuden näkymiä

 

Työmyytinmurtajia ovat:

Maria El Said

Katri Karjula - Olen historiasta ja sen myllerryksistä kiinnostunut ihmiselämän ihmettelijä. Olen luonteeltani utelias ja ehkä siksi myös hyvä kuuntelemaan. Rauhallisen ulkokuoreni sisällä asuu mustan huumorin suuri ystävä. Uraohjauksessa pääsen yhdistämään kiinnostustani yhteiskuntaan ja sen muutoksiin sekä yksittäisen ihmisen paikkaan näiden muutosten keskellä. Uratarinoita ja kertomuksia (työ)elämän mutkitteluista jaksaisin kuunnella tuntitolkulla!

Satu Korhonen - Olen hypännyt uravalmennuksen pariin opettajan työn kautta ja koen löytäneeni uravalmennuksesta ammatillisen kotini. Nautin työstäni suuresti ja se inspiroi minua kehittymään. Huumori on supervoimani ja asioita tarkastelen monelta eri näkökulmalta pyrkien löytämään niistä sen positiivisen pitsireunan. Uravalmentajana kuljen valmennettavieni rinnalla kuunnellen, keskustellen ja ajatuksia jakaen. Olen myös tukena ja turvana silloin kun aallokko myrskyää. Haluan kohdata valmennettavani kokonaisvaltaisesti.

Mari Kuusisto - Olen kaksinkertainen alanvaihtaja ja vertaisasiantuntija poukkoilevan ja kokeilevan urapolun kulkemiseen. Missioni on auttaa suomalaisia uskomaan enemmän omaan itseensä ja osaamiseensa. Uravalmentajana haluan olla pallotteluseinä, jonka kanssa pohtia ääneen, mitä kaikkea osaamista elämän varrelta on kertynyt mukaan ja missä kaikessa sitä voi hyödyntää. Autan kunkin pientä, hiljaista sisäistä ääntä ottamaan suunvuoron ympäröivän maailman äänekkäiltä pitäiseiltä. https://marikuusisto.com/

Anu Lundström - Omaan reilut 20v. kokemusta muuttuvien työelämäpalveluiden parista, palveluntuottajan roolista (julkiset hankinnat, yritysyhteistyöt, valmennus ja rekrytointi). Olen saanut nauttia työstä mm. projektien suunnittelijana ja vetäjänä, tiimiesihenkilönä ja coachina. Uravalmennuksen parissa näkökulmien vaihtaminen, ratkaisukeskeisyys ja positiivisuus ovat niitä mitä mielelläni viljelen. Jokainen meistä on oman työelämänsä asiantuntija ja valmentaja on siinä rinnalla tukemassa, kehittämässä ja motivoimassa. 

Tiina Oksanen 

Hanni Salo - Olen vähän sellainen (työ)elämän tutkimusmatkailija, joka tarkastelee maailmaa aika krittiisin lasein. Ehkä kärsimättömän luonteeni vuoksi minua kiinnostaa muutos. Seuraan mielenkiinnolla myös työelämän muuttumista ja toivon, että suuntaa kääntyy monimuotoisuutta ja hyvinvointia arvostavaan suuntaan. Kaipaan monipuolisempia elämän- tai toimintatapoja kaikille elämän areenoille peruskoulusta vanhuuteen ja kannustan ihmisiä pyrkimään omannäköisen elämän rakentamiseen rohkeasti. 

Anne Saukonoja-Teperi - Olen ihmisistä ja ihmisten välisestä vuorovaikutuksesta sekä kohtaamisista kiinnostunut kanssakulkija. Merkityksellisen elämän edelläkävijä, joka on tullut näkyväksi omassa urapolussani ja elämässäni vuosien varrella. Huumori ja läsnäolo on vahvasti osa minua. Uravalmentajana olen merkityksellisen työuran tuunaaja. Tuen asiakasta olemaan oma itsensä ja löytämään omat vahvuudet ja osaamisalueensa. Valmennettavan tulevan työn merkityksellisyyden saavuttaminen sekä urapolun rakentaminen pitkällä tähtäimellä toimii punaisena lankana valmennuksissani. https://www.olonvoima.fi 

 

Podcast on tuotettu yhdessä JAMKin Digi&Game Centerin kanssa ja sen on tuottanut ja editoinut Laura Lindeman. Työmyytinmurtajien logon on suunnitellut Mikko Leppäaho.

Palvelun tarjoaa

Rahoittajat

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry.

Jyväskylän kaupunki.
TE-palvelut.